Cursus Engelen en Aartsengelen Healing

“Ze komen nog steeds door de opengescheurde hemel, hun vredige vleugels gespreid en hun hemelse muziek zweeft over de hele vermoeide wereld”. William Shakespeare

In deze cursus leer je op een veilige en verantwoorde manier in contact te komen met Ascended Masters, Engelen en Aartsengelen. Er worden o.a. diverse meditaties gedaan waardoor oude blokkades worden opgeruimd, je leert Healing te geven en ontvangt inwijdingen. Er zijn vijf graden waardoor er een opbouw van kennis komt en bij iedere inwijding krijg je meer mogelijkheden tot het doorgeven van krachtiger energieën.

Het is mogelijk om de 4 cursussen te volgen om vervolgens de Master graad in de Engelen en Aartsengelen Healing te behalen. Voor de inwijding tot Master in de Engelen en Aartsengelen Healing is het nodig om eerst alle vier de andere cursussen en inwijdingen in de Engelen en Aartsengelen Healing te volgen.

Daarna maak je kennis met de Ascended Masters, dit zijn hemelse wezens die mensen bijstand kunnen geven. Er worden enkele Ascended Masters besproken. Je leert hoe je hun energie kunt voelen en hoe je hun kracht kunt inzetten om je te helpen bij problemen.

Je krijgt een inwijding en je leert een inwijding te geven via de energie van de Opgestegen Meesters. Dit is een hele krachtige energie waardoor de Healing veel effect zal hebben.

Voor meer uitgebreide informatie zie:

Cursus Engelen en Aartsengelen Healing I

Cursus Engelen en Aartsengelen Healing II

Cursus Engelen en Aartsengelen Healing III

Cursus Engelen en Aartsengelen Healing IV

Cursus Engelen en Aartsengelen Healing V

BEHANDELING

Er wordt gewerkt met een zeer krachtige Healingenergie. Deze energie heeft een diepgaande transformerende werking. Het trillingsgetal wordt verhoogd. Dit heeft een enorme doorwerking tot gevolg voor de omgeving, want we zijn allemaal verbonden op energie niveau. Als master in de Full Spectrum Healing kan er ook worden gewerkt vanuit het witte licht en wordt er sterk samen gewerkt met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. Full Spectrum is uiterst effectief en wordt graag genomen om problemen met het verleden te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen uit het verleden worden opgelost.

 

RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

 

  • Voor overleg van een datum mailen naar: aedskevansteenbergen@hotmail.com
  • Master in Engelen/Aartsengelen en Full Spectrum Healing met als specialisatie een opleiding als  Engelenmedium en Hart chakra Coherentie en Lichtwerker.
  • De cursus 1,2 en 3 kosten 75 Euro en 4,5 kosten 100 Euro.
  • Een behandeling kost 40 Euro.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

Aelis Ma Rei

This page is also available in Engels.