De Helende Energie van Lady Nada’s Rozen

Lady Nada staat als opgestegen meester met name bekend om haar liefde en dienstbaarheid en wijst ons de weg naar onbaatzuchtige liefde. Zij kan als gids dienen om spiritueel op een hoger plan te komen en geeft inzicht in hoe wij ons levenspad, en gaandeweg ook dat van anderen, kunnen transformeren in een rozen pad. Zij gaat ons voor op deze weg van transformatie door middel van de genezende werking van de verschillende gekleurde rozen met de daarbij behorende symboliek.

Van oudsher is de roos geliefd vanwege haar schoonheid en geur. De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.

De 3e of de roze straal van onvoorwaardelijke liefde. Door je met visualisatie af te stemmen op de bijzondere kwaliteiten van Lady Nada treden wij in haar voetsporen.

Te midden hiervan neemt de roze roos een heel bijzondere plaats in. Deze verwijst naar onbaatzuchtige en universele liefde, om daar waar nodig elkaar belangeloos te helpen. Het uitgangspunt is de ander te nemen zoals deze is. Het gaat hierbij dus niet om macht en aanzien en het is van belang om een goede balans te vinden tussen geven en ontvangen. Wij kunnen zo het verlangen in ons oproepen om liefdevol te zijn om vanuit deze liefde te stralen naar de ander toe. Op deze manier strooien wij rozen op het levenspad van onszelf en de ander.

Maria Magdalena, Klara van Assisi, Theresa van Avila, Hildegard von Bingen, Paolo Veronese (1528 – 1588), kunstschilder in Italië, Jeanne d’Arc (1412 – 1431), Maagd van Orleans.en Bernadette Sourbirous (1844 – 1879), de heilige Bernadette van Lourdes. 

“Lady Nada en de roos als symbool voor stralende liefde van hart tot hart”

  • Nieuwsbrief 2
  • Hierin kan ik u begeleiden / inwijden en certificeren.
  • Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.
  • Een consult kost 40 Euro.

This page is also available in Engels.