Hypnotherapie Behandeling

 

Hypnotherapie is een behandelmethode om lichamelijke en psychische veranderingen teweeg te helpen brengen. Het is bijzonder om te ervaren hoe wonderbaarlijk snel en effectief het zelfgenezend vermogen van de cliënt aan het werk gaat met hypnose.

De gegeven hypnotherapie sessie werkt volgens natuurgerichte principes zoals magnetisme, hypnose en hypnotherapie, positieve herstructurering, regressie, reïncarnatie en toegepaste psychologie.

Zo kan er met regressiehypnose problemen uit het verleden worden opgelost.

Er wordt gewerkt via een behandelplan en er worden Positieve Her Structurering affirmaties ter ondersteuning meegegeven.

Levensproblemen zoals stress gerelateerde problematiek, angsten en (jeugd)trauma’s zijn via deze unieke weg goed te behandelen.

Het is heel goed mogelijk om na enkele sessies een goed resultaat te ervaren.

 

  • Gediplomeerd Hypnotherapeut, met als onderdelen:  Magnetisme, Hypnose en Hypnotherapie, Positieve Herstructurering, Regressie, Reïncarnatie en Toegepaste Psychologie.
  • De beroepsopleiding tot hypnotherapeut is gevolgd bij Stichting Paradidakt en staat geregistreerd bij het International Hypnotherapist Register (IHR), is getoetst door het KTNO en erkend door het BATC en het CAT. 
  • Een consult kost €40 per uur.
  • Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in Engels.