Tulku Sonam Choedup Rinpoche

TULKU SONAM CHOEDUP RINPOCHE

&

LEVEN VANUIT LIEFDE EN COMPASSIE

Wij zijn blij dat Tulku Sonam Choedup Rinpoche in het voorjaar van 2019 weer naar Nederland komt. Zijn bezoek staat gepland van 23-2-2019 tot 12-3-2019. De opbrengsten van de bijeenkomsten zijn bestemd om het onderwijs voor de nomadekinderen in Tibet te kunnen blijven ondersteunen. Wanneer je graag een bijeenkomst wilt regelen of een ander goed idee hebt, kan je hierover met mij contact opnemen.

Het is tevens een unieke kans om kennis te maken met de oudste Tibetaanse traditie. Juist ook nu in onze hedendaagse samenleving, blijkt deze filosofie en leefwijze een bron van waardevolle informatie te bevatten en antwoorden te kunnen geven op vele belangrijke levensvragen.

Zo worden er diepere inzichten gegeven bij thema’s zoals b.v.:

“Leven vanuit Compassie”, “Meditatie”, “Pujas”, “Burn Out”, “Vergeven en Vergeten”. 

SHAGRASCHOOL

KOMENDE BIJEENKOMSTEN IN 2019

Zaterdag 2 maart | 19.30- 22.00  uur.

Wheel of Life en meditaties

Zondag 3 maart | 19.30- 22.00  uur

Lezing over de Medicijn Boeddha, empowerment (initiatie) en meditatie.

Zondag 10 maart | 10.00- 16.00  uur

Wheel of Life en meditaties

Archief van aan huis gegeven bijeenkomsten:

  • MEDITATIE

Meditatie (woensdag16 november 2016)

  • PURE LAND, HET LAND VAN DE ULTIEME VREUGDE, HET ZUIVERE LAND

Het Boeddhisme vertelt over het bestaan van vele ‘Zuivere Landen’, de paradijzen van de verlichte wezens, de Boeddha’s. Het makkelijkst te bereiken en daarom heel bijzonder, is ‘Het Zuivere Land van Grote Gelukzaligheid’, van de Boeddha van het grenzeloze licht, Amithaba, ook wel Dewachen genaamd. In een ‘Pure Land’ zijn alle wezens overladen met alle positieve eigenschappen. Er zijn geen fouten, geen gebreken, geen versluieringen, geen lijden van welke aard dan ook, zelfs het woord ‘lijden’ is niet te horen in het Zuivere Land van Ultieme Vreugde. Rinpoche zal spreken over alle positieve aspecten van dit Zuivere Land en hoe we de aspiratie en de voorwaarden kunnen creëren om te worden herboren in dit speciale land.

Lezing over het hemelrijk ofwel “Pure land” (woensdag 11 november 2015)

  • PUJA DORJE NAMJOM

De Dorje Namjon is de meest krachtige healing volgens het Vajrayana. Deze Puja heeft een genezende werking op alle lichamelijke ziektes, zo ook op geestelijke/mentale problemen, obstakels en demonen. Hoe dan ook heeft het een genezende werking op alle negatieve emoties / gevoelens.

Puja Dorje Namjom 2014

This page is also available in Engels.