Workshops

TIP

De eerstkomende Workshop wordt gehouden op woensdagochtend 27-11-2019

HET INTENSIVEREN EN MANIFESTEREN VAN JOUW PERSOONLIJKE RELATIE MET HET LICHT

“De weg tot nieuw bewustzijn noemen wij ook de weg van het ontwaken; dat is het doorzien van de nacht, van het ik. Wie uit de nacht ontwaakt, is in Licht. In hem is het Licht”. De stem van het rozenhart.

Tijdens de workshop worden er diverse mogelijkheden aangereikt om onze verbinding met “het Licht” te intensiveren. De winter periode van het jaar kunnen we met name inzetten om de connectie met onszelf en de wereld om ons heen te verdiepen. Wij gaan tijdens de workshop onze voorgenomen intenties op een spirituele manier extra bekrachtigen en neerzetten.

Er worden diverse mogelijkheden aangereikt, waar je hierna zelf mee aan de slag kunt gaan.

De diverse invalshoeken zullen zijn:

Het afstemmen op de Engelen van het Licht met in het bijzonder Aartsengel Uriël.

Hoe kan je een speciale Lichtplek in je huis creëren, zoals bv een huisaltaar? Het toepassen van je eigen dagelijkse rituelen geeft meer structuur en houvast in je eigen leven en zorgt er tegelijkertijd voor dat je met dankbaarheid, zingeving en persoonlijke verdieping bezig bent. Zo kunnen bv vreugde, verdriet, wensen en andere belangrijke aandachtspunten vanuit een meer intens beleven worden neergezet. Uiteindelijk heeft dit een helende uitwerking op jezelf en je leefomgeving.

Bewustwording en transformatie.

Het inzetten van het element Vuur in de vorm van bv kaarsen om positiviteit, passie en levenskracht te activeren. We gaan goed kijken welke energie je wilt neerzetten om oude patronen te transformeren en om een nieuwe stroom op gang te brengen.

Werken met de kaars, zoals bv het ontvangen van boodschappen via het element Vuur d.m.v. roetlezen.

Een Engelenlichtcirkel maken, indien gewenst kunnen foto’s worden meegebracht van personen (wel met instemming) en/of overledenen, die we extra in het Licht gaan zetten.

Nieuwsbrief Workshop ~ Het intensiveren en manifesteren van jouw persoonlijke relatie met het Licht ~

Eerder gegeven Workshops:

 

 

DE 7 GEKLEURDE STRALEN VAN DE 7 AARTSENGELEN

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. Het is mogelijk om een daarbij behorende inwijding te ontvangen.

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

Zie de 14e Nieuwsbrief 30 december 2017

1.AARTSENGEL MICHAËL

2.AARTSENGEL JOPHIËL

3.AARTSENGEL CHAMUËL

4.AARTSENGEL GABRIËL

5.AARTSENGEL RAPHAËL

6.AARTSENGEL URIËL

7.AARTSENGEL ZADKIËL

ENERGETISCH REINIGEN

“Hoe kan ik mijzelf en mijn omgeving op een spirituele manier reinigen en beschermen?”

Nieuwsbrief Workshop energetisch reinigen

DE HELENDE ENERGIE VAN LADY NADA’S ROZEN

De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.

Nieuwsbrief Workshop Lady Nada’s Rozen

 

  • De Workshop wordt op een woensdagochtend van 9.30 – 12.00 uur aan huis gegeven. De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

 

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

Aelis Ma Rei


RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

This page is also available in Engels.