Engelen en Aartsengelen Healing

“Ze komen nog steeds door de opengescheurde hemel, hun vredige vleugels gespreid en hun hemelse muziek zweeft over de hele vermoeide wereld”. William Shakespeare

.

BEHANDELING

Tijdens de Engelen Healing

wordt er gewerkt vanuit het Goddelijk Witte Licht samen met de Aartsengelen en Engelen. Deze energie heeft een diepgaande transformerende werking. Dit heeft een enorme doorwerking tot gevolg voor jezelf en je omgeving, want we zijn allemaal met elkaar verbonden op energie niveau. Bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen kunnen worden opgelost.

Aartsengelen Beschermkring

RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

Master in Engelen/Aartsengelen en Full Spectrum Healing met als specialisatie een opleiding als Engelenmedium en Hart chakra Coherentie en Lichtwerker.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.