Healing – Aanvullend

  TRANCE HEALING

Met trance wordt bedoeld een verhoogde staat van bewustzijn.Tijdens een consult / healing stel ik mij af op de spirituele wereld. Via het contact met deze Spirituele Wereld en haar helpers vindt er healing plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door kennis, begrip en liefde te sturen. Centraal staat het in balans komen met je eigen emoties.

 FULL SPECTRUM HEALING

Full Spectrum Healing staat op zichzelf en werkt heel nauw samen met de engelen en opgestegen meesters. Full Spectrum Healing werkt uiterst effectief en wordt gebruikt om problemen uit het verleden te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen uit het verleden opgelost worden.

 CHAKRA FLUSH EMPOWERMENT

Het is een healing methode om de chakra’s van blokkerende energieën te reinigen, zodat bepaalde negatieve gedachtepatronen en emoties gemakkelijker kunnen worden losgelaten en getransformeerd. Het schoonmaken van de chakra`s draagt tevens bij om beter tegen de dagelijkse stress bestand te zijn.

LADY NADA’S ROSES HEALING

 HET ATLANTISCH GENEZINGSSYSTEEM

 HANDEN VAN JEZUS

Universele Liefde ervaren, Genezer

 MAHATMA ENERGIE

Universele Liefde ervaren.

 ETHERISCHE KRISTALLEN HEALING

Een Etherische Kristal Healing wordt gegeven zonder kristallen en is bijzonder krachtig. De kristal wordt via channelen denkbeeldig op de plek waar deze nodig is in het lichaam geplaatst en verdwijnt vanzelf als deze niet meer nodig is.

  • Een consult  €40 per uur.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.