9.Een Bloemen Reading ~ Mademoiselle Lenormand

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

“Het is het Licht dat het hart van de bloem doet openen voor de wereld”

12e Nieuwsbrief: 24 mei 2017

Deze 22e Nieuwsbrief verschijnt wanneer bloemen en het voorjaarsgroen steeds meer tevoorschijn komen, naarmate het zonlicht krachtiger wordt.

Ook wij kunnen net als een bloem ervaren dat het Licht onze harten opent. Onze behoefte is onmiskenbaar groot en bewust of onbewust zijn wij hier steeds naar op zoek. Soms lukt het niet om het Licht te ervaren door de obstakels die we op ons levenspad tegenkomen. We kunnen ons dan afgesloten voelen en het lijkt alsof alles stagneert. Toch blijft het Licht ondanks alles steeds aanwezig en verbinding zoeken. De kracht hiervan is enorm. Zo draagt ieder van ons een spirituele kracht in zich. Het je hiervoor openen maakt dat je een ongekende energie en vreugde in jezelf kunt gaan ervaren. Gun jezelf een blik naar deze mogelijkheid en ervaar heling in jezelf.

Een Reading-Healing is een intense ervaring. Er wordt afgestemd op de persoon en het thema van de vraagstelling. De informatie die wordt doorgegeven, is voor op dat moment belangrijk. 

Aartsengelen zijn “brug-engelen”, boodschappers en zeer krachtig. Zij overbruggen het goddelijke en het aards-materiële en beschermen vele scheppingsniveaus. Zij worden vaak geassocieerd met de zeven stralen of gekleurde vlammen en ieder heeft zo zijn eigen specifieke taak. Zij werken vooral via het hartchakra. 

Een Bloemen Reading met Aartsengel Jophiël gaat over positiviteit, het manifesteren van schoonheid in de kunst, het verbeteren van sfeer in de omgeving, blijdschap en geluk.

Aartsengel Jophiël ~“Schoonheid van God” 

Hij is de tweede Aartsengel en dient de Gele en Gouden straal. Dit is de straal van Verlichting, Wijsheid en Creativiteit. 

Aartsengel Jophiël staat voor “Schoonheid van God” en is de beschermengel van kunstenaars. Vanuit harmonie en passend bij jouw levensritme worden creatieve ingevingen als zaadjes van het Licht in jezelf vormgegeven.

Zijn genezende energie brengt je dichter bij jezelf, geeft blijdschap en geluk. Door het Licht te laten schijnen in jezelf kunnen de zaadjes van Licht in je hart ontkiemen en wordt je leven lichter. Bloemen zijn met hun prachtige verschijningsvormen boodschappers van het Goddelijk Licht.

Vanuit de verbinding met Aartsengel Jophiël wordt tijdens de Bloemen Reading de energie rond de bloem gelezen en afgestemd op de persoon. De persoonlijke boodschap die de bloem in zich meedraagt, wordt tijdens de Reading naar voren gebracht.

Er zal bij een “Bloemen Reading met Aartsengel Jophiël “ worden afgestemd op:

  • De Helende Energie van Aartsengel Jophiël en de Bloem
  • Hiervoor kan je een zelfuitgezochte bloem meenemen, die bij voorkeur al een dag daarvoor door jou in het water is neergezet.
  • Je krijgt een persoonlijke beschrijving mee.

Tijdens een kaarten reading kan je persoonlijke vragen stellen over een bepaald thema, maar er kan ook een algemene legging worden gedaan. Bij de duiding fungeren de kaarten als een spiegel en kan zo meer duidelijkheid worden gegeven op de vraag. Het doel van het consult is om ondersteuning te bieden en om spirituele groei te bevorderen door de verbinding met de  goddelijke dimensie te ervaren. Er kunnen meerdere kaarten gebruikt worden, zoals de Mademoiselle Lenormand en de Angel kaarten.

BIOGRAFIE MADEMOISELLE LENORMAND

Mademoiselle Lenormand 1772 – 1843 Mademoiselle Lenormand, ook wel bekend als “De Sybille van Parijs”, heeft een grote invloed gehad op het hedendaags kaartleggen. Ze was op jonge leeftijd wees en werd opgevoed door de benedictijnen. Al snel werd het duidelijk dat ze paranormale gaven had en dat ze voorspellingen had gedaan die uitkwamen. Op 14-jarige leeftijd ging ze naar Parijs en leefde daar aanvankelijk in armoede. Daar werd ze ingewijd in de geheimen van de kaarten volgens de oude Franse traditie, handlijnkunde en andere vormen van waarzeggerij zoals het lezen van koffie- en theeblaadjes, het duiden van dromen en bloemen. Ze begon in Parijs in de Rue de Tournon een drukke salon ~Sybille du Faubourg Saint Germain~ waar mensen kwamen voor advies. Ze las de kaart voor gewone burgers en welgestelden van Parijs en omstreken. Mademoiselle Lenormand was bevriend met keizerin Josephine de Beauharnais en deed verschillende correcte voorspellingen over Napoleon, tsaar Alexander de Eerste en Willem van Oranje. Ze zat verschillende keren gevangen voor haar voorspellingen, maar niet voor lang, omdat ze haar diensten dringend nodig hadden. Door haar treffende voorspellingen werd er steeds meer een beroep gedaan op haar paranormale gaven. Ze vergrootte haar bekendheid door verschillende boeken te schrijven. Mademoiselle Lenormand werd in 1843 in grootse stijl begraven op Père Lachaise. Twee jaar na haar dood verscheen het Grote Lenormand-spel, Grand Jeu de Mlle Lenormand. Het kleine spel is tot op de dag van vandaag erg populair.

Gecertificeerd in Lenormand en Tarot.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.