Workshops

WORKSHOP 

Woensdagochtend 1-12-2021 van 9.30 tot 12.00 uur

“Vanuit de transformerende energie van Aartsengel Metatron zal er worden gewerkt op je schaduwkant, met als doel het verbreden van je Horizon”

Wat houd je nog tegen in jouw persoonlijk leven om verder te komen? Terwijl wij bezig zijn met onze spirituele ontwikkeling, leert de ervaring dat het onderkennen van je schaduwkant essentieel is om werkelijk verder te komen.
We houden ons in deze workshop een spiegel voor om onze schaduwkant, zoals Carl Jung deze benoemt, onder ogen te zien. Van nature zijn wij geneigd om dit lastige proces voor ons uit te schuiven, want het lijkt vaak gemakkelijker om de oorzaak van obstakels op de ander en/of de buitenwereld te projecteren. Niets is minder waar, want wil je nieuwe inzichten verkrijgen op jouw spiritueel pad, dan is het aan jezelf blijven werken essentieel. Van daaruit kan je loskomen van je ego en de daaruit voortkomende vaste patronen, om te transformeren naar een hoger plan. Bewustwording van je schaduw noemde Carl Jung “het pad naar heelheid”.

Aartsengel Metatron
Samen met de helende en krachtig transformerende energie van Aartsengel Metatron ligt de focus op het verder ontwikkelen van je talenten en geluk op het hoogste niveau.
Voor ieder van ons heeft “geluk” een andere inhoud. Het uitgangspunt zal zijn om je niet meer met de ander te vergelijken en om jezelf te accepteren met alle tekortkomingen. Vandaaruit ontstaat er een diep gevoel van vrijheid en kunnen je diepste verlangens kenbaar worden gemaakt om je talenten op het hoogst mogelijke niveau verder te ontwikkelen. Samen met de krachtige energie van Aartsengel Metatron gaan wij het intensieve transformatie proces aan en dit maakt het speciale karakter van deze workshop zo bijzonder.

Inhoud van de Workshop:
Het afstemmen op de Engelenenergie van in het bijzonder Aartsengel Metatron.

Bewustwording en transformatie.
Korte bloemenreading. Hiervoor een zelfgekozen bloem meenemen.

Zie: 18e Nieuwsbrief

Tijdens de korte bloemenreading wordt er informatie gehaald uit de bloem die je zelf hebt meegenomen. Er kan bv op de kleur, vorm etc. worden gelet.

De workshop wordt op woensdagochtend 3-11-2020 van 9.30 – 12.00 uur aan huis gegeven.
Adres: Reijgershof 51
Ouderkerk a/d Amstel
De kosten bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen. Je kunt je opgeven voor deze workshop per mail: aedskevansteenbergen@hotmail.com

Eerder gegeven Workshops:

DE 7 GEKLEURDE STRALEN VAN DE 7 AARTSENGELEN

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. Het is mogelijk om een daarbij behorende inwijding te ontvangen.

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

Zie de 14e Nieuwsbrief 30 december 2017

1.AARTSENGEL MICHAËL

2.AARTSENGEL JOPHIËL

3.AARTSENGEL CHAMUËL

4.AARTSENGEL GABRIËL

5.AARTSENGEL RAPHAËL

6.AARTSENGEL URIËL

7.AARTSENGEL ZADKIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ Het intensiveren en manifesteren van jouw persoonlijke relatie met het Licht ~

ENERGETISCH REINIGEN

“Hoe kan ik mijzelf en mijn omgeving op een spirituele manier reinigen en beschermen?”

Nieuwsbrief Workshop energetisch reinigen

DE HELENDE ENERGIE VAN LADY NADA’S ROZEN

De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.

Nieuwsbrief Workshop Lady Nada’s Rozen

  • De Workshop wordt op een woensdagochtend van 9.30 – 12.00 uur aan huis gegeven. De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.


RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

This page is also available in English.