Amadeus / De boom van Inzicht

Als jij rechtop staat, reik je van de Aarde tot de Hemel; alles boven jouw hoofd is als de Grote Geest. Jij bent de boom des levens”. Zwarte Eland.

AMA DEUS

Ama Deus is een krachtig sjamanistisch genezingssysteem dat door de Guarani indianen, Kahuna’s en Inca’s wordt gebruikt.

De Guarani indianen noemen onze aarde “de rustplaats van pijn, van moeilijkheden”. Dit is niet negatief bedoeld, maar ze zien het als een privilege en als hun leeropdracht op deze aarde te leven. Het dient een spirituele ontwikkeling. Het kan worden gebruikt als behandeling bij fysische, geestelijke en emotioneel problemen en kan worden toegepast in zowel het heden als op afstand.

Ama Deus helpt de nieuwgeboren ziel, om zich te aarden en bij het overlijden de stervende om te laten weten dat de dood een nieuw begin is. Ama Deus geeft eveneens toegang tot de Akasha Kroniek, ook wel het “wereldgeheugen” genoemd.

De Akasha Kroniek refereert aan het collectieve geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op aarde tot op heden en in de toekomst liggen opgeslagen. Het is een waardevolle informatiebron voor het leven, omdat er inzicht kan worden verkregen over de levensopdracht. Het gaat hierbij met name om de persoonlijke ontwikkeling.

“A great vision is needed and the leader who has it must follow it, just as the eagle seeks the deapest blue of the sky”. Chief Crazy Horse 

DE BOOM VAN INZICHT

De energie van ” de Boom van Inzicht ” zorgt voor meer evenwicht in het dagelijks leven. Het geeft evenwicht tussen het basis- en kroonchakra, tussen aarde en spiritualiteit en zodoende tussen lichaam en ziel. Deze energie kan zeer positief werken bij rugklachten. Hierbij is het van belang om onnodige lasten los te laten, een relaxte houding aan te nemen bij de dagelijkse bezigheden en de dagelijkse taken vol overgave en in alle eenvoud uit te voeren.

  • Ingewijd in de Boom van Inzicht, Ama Deus en de Akasha Kroniek als Master. Hierin kan ik u begeleiden / inwijden en certificeren.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.