Workshops

“Stralende Gouden Vlammen
Brandend als een heilig vuur
Zuiveren de ziel tot Goddelijke Eenheid
Stralende Gouden Vlammen
Aanroepen van het Kosmisch Christusbewustzijn,
gedragen door dieppaarse stralen,
om Liefde, Licht, Vrijheid en Vrede te manifesteren.
Brandend als een heilig vuur
Stralende Gouden Vlammen”
Aelis Ma Rei (uit eigen werk)

AARTSENGEL URIËL

“Licht van God “

is de zesde Aartsengel en dient de Goud – Paarse straal.

Dit is de straal van de moedervlam in het hart, vlam van Vrede voor de mensheid

en is de straal van Toewijding, Liefde, Manifesteren, Transformeren, Kracht, Profetie en Openbaring ~ Solar Plexus.

Hij kent de geheimen van de toekomst en geeft hulp en begeleiding bij het intensiveren van je intuïtieve en paranormale vermogens. Hij is het meest verbonden met de aarde en helpt ons zijn lichtkrachten van het bewustzijn te verankeren in de materiële wereld. Met Aartsengel Uriël kan je samenwerken aan jouw ziele plan door transformatie en manifestatie van jouw wensen. Waar sta je nu en waar wil je nog naar toe op spiritueel gebied? Zijn engelenenergie is opruimend, geeft kracht en zelfvertrouwen en helpt bij het vertrouwen op het goddelijk plan. Hij versterkt het talent, om naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Daardoor worden structuren en verbindingen tussen het fijne – en grofstoffelijke lichaam versterkt, om zodoende de spiritualiteit in het dagelijks leven te leven. Onder zijn leiding kunnen we op ons doel blijven richten om dit te bereiken en onze mogelijkheden volop gaan en blijven ontwikkelen.

Thema: Schepper-, beslissing-, daadkracht, vrede, harmonie, structuur, evenwicht tussen het goddelijke plan en de materiële structuur, manifestatie, omzetten, goddelijke trilling in de materie te brengen.

Inzet: Uriël helpt bij lethargie en krachteloosheid, bij gebrek aan moed voor de eigen visioenen; hij versterkt het zelfvertrouwen, de levensvreugde en de vrolijkheid; zijn energie helpt bij zakelijk succes, in stresssituaties en bij manifestaties, het creëren en voor de materialisatie van wensen. De moedervlam in het hart, vlam van Vrede voor de mensheid.

Workshop Aartsengel Uriël

De Workshop wordt op woensdagochtend 21 december 2022  van 10.00 – 12.00 uur aan huis gegeven. De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

De groep bestaat uit minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

Deze workshop is eenmalig.

DE 7 GEKLEURDE STRALEN VAN DE 7 AARTSENGELEN

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. Het is mogelijk om een daarbij behorende inwijding te ontvangen.

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

Nieuwsbrief Workshop 30 december 2017

1.AARTSENGEL MICHAËL

2.AARTSENGEL JOPHIËL

3.AARTSENGEL CHAMUËL

4.AARTSENGEL GABRIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ 3 januari 2022

5.AARTSENGEL RAPHAËL

6.AARTSENGEL URIËL

7.AARTSENGEL ZADKIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ Het intensiveren en manifesteren van jouw persoonlijke relatie met het Licht

AANVULLEND

AARTSENGEL METATRON

Nieuwsbrief Workshop 24 februari 2020

ENERGETISCH REINIGEN

“Hoe kan ik mijzelf en mijn omgeving op een spirituele manier reinigen en beschermen?”

Nieuwsbrief Workshop energetisch reinigen

DE HELENDE ENERGIE VAN LADY NADA’S ROZEN

De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.

Nieuwsbrief Workshop Lady Nada’s Rozen

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.


RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

This page is also available in English.