Workshops

Het Goddelijk Licht in jezelf intensiveren,

 om het bewustzijn te zuiveren en verder te verruimen.

 

Workshop 29 november 2023
 
 

“Moge het Goddelijk Licht beschermen, zuiveren, troosten, bemoedigen , het bewustzijn verlichten en leiden naar

Universele Liefde en Innerlijke Vrede.”


Workshop Aardsengel Zadkiël en het Violette Licht

 

Transformatie

Wij worden aangetrokken tot het Licht, omdat ons aards bestaan onlosmakelijk is verbonden met verdichting en begrenzing. Onze oude begrenzingen komen meestal voort uit verwondingen. Als uitgangspunt voor ons innerlijk werk is het daarom belangrijk, om je hiervan bewust te zijn en jezelf te accepteren met al je zwaktes en goede eigenschappen. De Violette Vlam is de Wet van Vergeving, haalt blokkades weg en geeft daar waar onbalans is positieve energie. Het zorgt ervoor, dat we onze dromen niet loslaten en blijven steken in onze angsten, problemen, maar in het Licht verblijven.

Aartsengel Zadkiël en de Violette Vlam

Aartsengel Zadkiël is de zevende Aartsengel en dient de violette straal. Dit is de straal van Vrijheid, Loslaten en Transformatie. Tijdens de workshop zal er samengewerkt worden met zijn transformerende energie. Als drager van de violette vlam brengt hij ons verder in ons transformatie proces om op een hoger plan te komen, door ons te bevrijden van oude beperkende ideeën, die je eerder voor waar hebt gehouden en je niet langer vooruithelpen. Vanuit de vernieuwde inzichten kunnen er nieuwe keuzes worden gemaakt, om in overeenstemming met de goddelijke dimensie te leven.

Aartsengelen Beschermkring

Vanuit deze energie wordt er een Aartsengelen Beschermkring met hun specifieke eigenschappen op jou als persoon afgestemd. Een Aartsengelen Beschermkring is een mooie manier om extra steun te ontvangen in zeer moeilijke omstandigheden.

Violet

De kleur Violet staat hierin centraal en wordt vanuit spiritueel opzicht gezien voor o.a.:

het meditatieve, kalmerend, innerlijke rust, het bewerkstelligen van een bevrijding van de geest door veranderingen op een dieper niveau, het versterken van de intuïtie, inspiratie op geestelijk en kunstzinnig gebied, onconventioneel, vredelievend, dienstbaarheid, ruimdenkend, innerlijke wijsheid en is naar binnen gericht.

Ter afsluiting wordt er vanuit de helende energie van Aartsengel Gabriël een persoonlijke boodschap aangereikt.

De Workshop wordt op een woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur aan huis gegeven. De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

De groep bestaat uit minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.


DE 7 GEKLEURDE STRALEN VAN DE 7 AARTSENGELEN

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. 

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

Werken vanuit helende energie en de gekleurde stralen van de
7 Aartsengelen

Nieuwsbrief Workshop 30 december 2017

1.AARTSENGEL MICHAËL

2.AARTSENGEL JOPHIËL

Nieuwsbrief 27 Workshop ~ 24 juli 2023

3.AARTSENGEL CHAMUËL

4.AARTSENGEL GABRIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ 3 januari 2022

5.AARTSENGEL RAPHAËL

6.AARTSENGEL URIËL

Nieuwsbrief 2 Workshop ~11 januari 2023

7.AARTSENGEL ZADKIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ Het intensiveren en manifesteren van jouw persoonlijke relatie met het Licht

 

AANVULLEND

AARTSENGELEN BESCHERMKRING

Nieuwsbrief Workshop 24 februari 2020

DE VIOLETTE VLAM~REINIGING

“Hoe kan ik mijzelf en mijn omgeving op een spirituele manier reinigen en beschermen?”

Nieuwsbrief Workshop energetisch reinigen

DE HELENDE ENERGIE VAN LADY NADA’S ROZEN

De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.

Nieuwsbrief Workshop Lady Nada’s Rozen

EEN BLOEMEN READING

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.


RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

 

 

 

This page is also available in English.