Werken met Engelen en Aartsengelen

“Ze komen nog steeds door de opengescheurde hemel, hun vredige vleugels gespreid en hun hemelse muziek zweeft over de hele vermoeide wereld”.

William Shakespeare


Tijdens de Engelen Healing wordt er gewerkt vanuit het Goddelijk Witte Licht samen met de Aartsengelen en Engelen. Deze energie heeft een diepgaande transformerende werking. 

Werken met Elohim

Engelen zijn Goddelijke boodschappers en verpersoonlijking van Liefde en Kracht. Overal verspreiden ze hun Licht en helpen ze met genezen. Zij werken met name op hogere gebieden van je leven en geven bescherming in je dagelijks leven.

Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden om je meer te gaan verbinden met en te laten begeleiden door de wereld van Engelen en Aartsengelen via workshops en privé sessies.

WORKSHOPS

De 7 gekleurde stralen van de 7 Aartsengelen

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. 

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

1.AARTSENGEL MICHAËL, 2.AARTSENGEL JOPHIËL, 3.AARTSENGEL CHAMUËL, 4.AARTSENGELGABRIËL, 5.AARTSENGEL RAPHAËL, 6.AARTSENGEL URIËL, 7.AARTSENGEL ZADKIËL

AANVULLEND

Het schrijven van een Engelenbrief

Dit is een mooie manier om te communiceren je te blijven verbinden met de Engelen van het Licht.

Jouw positieve en liefdevolle intenties kan je in de Engelenbrief duidelijk formuleren en kenbaar maken, om deze via de Bron van Licht en Liefde en de Aarts ~ Engelen naar hogere inzichten te laten verwezenlijken.

Aartsengelen Beschermkring

Een Aartsengelen Beschermkring is een mooie manier om extra steun te ontvangen in zeer moeilijke omstandigheden. De Aartsengelen Beschermingskring kan worden samengesteld uit de 7 gekleurde stralen van de 7 Aartsengelen met hun specifieke eigenschappen op de diverse werkgebieden.

Aartsengel Michaël neemt als de meest krachtige beschermer hierbij een belangrijke plaats in. Hij is verbonden met zon, vuur en goud en de Christusenergie. Hij is er voor bescherming van een persoon of moeilijke situatie.

Engelen Consult

Tijdens een Engelen consult / healing wordt er via afstemming en de Engelenkaarten heldere inzichten gegeven op jouw situatie. De informatie zal op een veilige manier worden gegeven om je verder te helpen op je levenspad. Je eigen vrije wil staat altijd voorop. Heldere inzichten en Licht wordt gebracht in een moeilijke situatie. Er kan als je dit zou willen ook een Healing via de Engelenenergie worden gegeven.

Zie de 14e Nieuwsbrief 30 december 2017

Muziek

RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”. Silvia

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.