De Mystieke~Visionaire Weg

” O golden victorious Light, let my heart be opened and the power of Divine Harmony descend”.

St. Gemma Galgani

ENGELENMEDIUMSCHAP

Als Engelenmedium werk ik op energetisch niveau en ervaar het verbonden zijn met het Kosmisch Christusbewustzijn, de Aartsengelen en het openbaren hiervan als essentieel. Het is mijn taak om zo zuiver mogelijk via de goddelijke wereld te dienen en fungeer op verschillende manieren als kanaal, zoals via het schilderen, het afstemmen / waarnemingen op de persoon, tijdens een Healing, Readings etc. Mijn uitgangspunt is dat de mensheid goddelijk is en ieder persoon een vonk van die eeuwige en oneindige levenskracht heeft. Eeuwigdurende groei is mogelijk voor elke menselijke ziel. Daarom ligt spirituele vooruitgang en ontwikkeling in handen van ieder individu vanuit de eigen vrije wil en heeft ieder hierbij een persoonlijke verantwoordelijkheid.

Een heilige plaats binnenin 

  “De Innerlijke Weg naar het Licht”

” EEN ONEINDIGE LIEFDE DIE RELIGIEUZE BEPERKINGEN OVERSTIJGT “

De mysticus laat zich niet leiden door dogma’s, maar onderzoekt met een open onafhankelijke geest en verdiept zijn goddelijk bewustzijn vanuit eigen ervaringen.

‘Als een onafhankelijk Visionair via het hart God leren kennen”

“Listen my Love,
illumination is eternal.
Now is always evolving.
As there are billions of stars,
there are billions of steps.
As there are billions of souls,
there are billions of ways to grow”. Rumi

 

Sirius

 

Liefde is het uitgangspunt en de belangrijkste voedingsbron voor de groei van onze ziel. Het openen van het hartchakra staat centraal. Het gaat om het ontwikkelen van onvoorwaardelijke liefde vanuit een diep besef van verbondenheid, om zo anderen tot dienst te kunnen zijn. 

 

 

Healing Energie van Lady Nada

Je wordt begeleid in het transformatie proces van jezelf en het afstemmen op hogere dimensies met als doel liefde, inzicht en vrijheid te verspreiden op aarde. Deze veranderingsprocessen worden op gang gebracht door het je laten leiden van binnenuit en brengt een groot bewustzijn op gang in je levensmissie.

 

De Violette Vlam en de energie van Saint Germain en Lady Portia

Het plaatsen van een mystieke violette roos in jezelf doormiddel van de Violette Vlam.

De Violette Vlam is een mooie manier om het transformatie proces aan te gaan om zo ruimte te creëren in jezelf door vergeving en afronding.

Muziek

 

  • Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.