Hypnotherapie-Behandeling

“Werken aan heling en spiritualiteit door de ziel tot rust te laten komen”

Hypnotherapie is een behandelmethode om lichamelijke en psychische veranderingen teweeg te helpen brengen. Het is bijzonder om te ervaren hoe wonderbaarlijk snel en effectief het zelfgenezend vermogen van de cliënt aan het werk gaat met hypnose. Zo kan er met regressiehypnose problemen uit het verleden worden opgelost.

Levensproblemen zoals stress gerelateerde problematiek, fobieën, angsten, rouwproces, faalangsten, jeugdtrauma’s zijn via deze weg goed te behandelen.

Tijdens de Hypnotherapie sessie wordt er gewerkt volgens natuurgerichte principes zoals Magnetisme, Hypnose en Hypnotherapie, Positieve herstructurering, Regressie, Reïncarnatie en Toegepaste Psychologie.

Het is heel goed mogelijk om na enkele sessies een goed resultaat te ervaren.

De Hypnotherapie sessie wordt gegeven volgens de methode Rob van der Wilk.

Rob van der Wilk (1946-2012) was master hypnotherapeut, paragnost, docent en producent. Hij was een bekende naam in spiritueel, paranormaal en therapeutisch Nederland. Hij was voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en wordt beschouwd als de beste hypnotherapeut van de 20e Eeuw.

Hij ontwikkelde als een van de eersten in Nederland een opleiding tot hypnotherapeut en had zijn eigen procedure hiervoor. Het Positief Her Structureren – Positieve affirmaties- speelt hierbij een belangrijke rol, zodat de natuurlijke levenskracht zich opnieuw kan programmeren en deze teruggebracht kan worden naar de natuurlijke oorspronkelijke gezondheid.

Boek – Rob van der Wilk: In Hypnotherapie, Handboek voor Psychotherapie

Carl Gustav Jung  1875 – 1961

Zwitsers psychiater en psycholoog. Hij was de grondlegger van de analytische psychologie. Hij baseerde zijn leringen op zowel ervaringen in zijn klinische praktijk, als op de mythologie, de godsdienstpsychologie en zijn kennis van het vergelijkend symbolisme. Om inhouden van het collectief onbewuste op het spoor te komen, verdiepte hij zich onder andere jarenlang in de visionaire geschriften van de alchemisten, zoals Paracelsus. Zijn werk wordt, gekenmerkt door een groot aantal nieuwe concepten en principes, zoals het begrip synchroniciteit.

  • Gediplomeerd Hypnotherapeut, met als onderdelen:  Magnetisme, Hypnose en Hypnotherapie, Positieve Herstructurering, Regressie, Reïncarnatie en Toegepaste Psychologie.
  • De beroepsopleiding tot hypnotherapeut is gevolgd bij Stichting Paradidakt en staat geregistreerd bij het International Hypnotherapist Register (IHR), is getoetst door het KTNO en erkend door het BATC en het CAT. 
  • Een consult kost €40 per uur.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.