Aartsengel Michaël

“Archangel Michael protect me, Archangel Michael seal me, Archangel Michael stand where I AM”.

AARTSENGEL MICHAËL

is de eerste Aartsengel en dient de blauwe straal. Dit is de straal van Bescherming, Moed, Kracht en Vrijheid

Aartsengel Michaël beschermt jou als spiritueel leider onder de 7 Aartsengelen met zijn Goddelijk dynamische en krachtige diamanten straal van elektrisch blauw licht. Hij is verbonden met zon, vuur en goud en de Christusenergie. Wij dienen als zijn kanaal voor zijn aspiraties. Michael heeft ons nodig.

Aartsengel Michael leidt je door middel van inspiratie en een duidelijke visie met het versterken van moed, doorzettingsvermogen, kracht, bescherming en zelfvertrouwen. Je kunt al je gevoelens van kwetsbaarheid, zoals zorgen en angsten hierin meenemen om samen een weg te vinden. Hij zal je persoonlijke kracht geven om stappen te zetten met het vinden van je zielendoel.

Psychische Beschermvlam

Met de krachtige hulp van Aartsengel Michaël kunnen energetische koorden met personen of situaties die een negatieve invloed op je uitoefenen worden uitgezuiverd. Met name wanneer je hoog sensitief bent, is het belangrijk om je regelmatig extra te beschermen. Zijn zuiverend zwaard is scherp, snijdt er doorheen en zorgt voor een doorbraak, overwinning en succes. Aartsengel Rafaël kan vervolgens aanvullend worden ingezet voor een gezonde balans en heling.

Door vervolgens het zelf regelmatig blijven vragen om de leiding van Aartsengel Michael, ontstaan er positieve veranderingen op alle niveaus van jouw bestaan. Hiermee creëer je evenwicht en een betere toekomst, waarmee je niet alleen jezelf maar ook anderen dient.

Jeanne d’Arc stond in nauw contact met Aartsengel Michaël

Zie 6e Nieuwsbrief 21 september 2015

This page is also available in English.