Aartsengelen Beschermkring

 

Een Aartsengelen Beschermkring is een mooie manier om extra steun te ontvangen in zeer moeilijke omstandigheden. De Aartsengelen Beschermingskring kan worden samengesteld uit de 7 gekleurde stralen van de 7 Aartsengelen met hun specifieke eigenschappen op de diverse werkgebieden.

Aartsengel Michaël neemt als de meest krachtige beschermer hierbij een belangrijke plaats in. Hij is verbonden met zon, vuur en goud en de Christusenergie. Hij is er voor bescherming van een persoon of tijdens een moeilijke situatie.

Kracht, moed, standvastigheid, waarheidsliefde, onbevreesdheid

Vanuit een hoger standpunt en dieper inzicht naar vraagstellingen kijken, om beslissingen te kunnen nemen.

Bij het samenstellen van een beschermkring wordt Aartsengel Metatron ingezet als begeleider om een allesomvattende vooruitgang te bewerkstelligen. Aartsengel Metatron is een van de belangrijkste heersende vorsten van de Serafijnen, de heersende Engel van de hemel en beschermer van de mensheid.

De Serafijnen
zijn het Licht en scheppers van wonderen. Zij brengen onvoorwaardelijke liefde uit de andere wereld en helpen ons bij het dragen van verlies.

Elohim

Samenwerking met Elohim

Het schrijven van een Engelenbrief

Dit is een mooie manier om te communiceren je te blijven verbinden met de Engelen van het Licht.

Jouw positieve en liefdevolle intenties kan je in de Engelenbrief duidelijk formuleren en kenbaar maken, om deze via de Bron van Licht en Liefde en de Aarts~Engelen naar hogere inzichten te laten verwezenlijken.

 

 

 

 

This page is also available in English.