3. Een Aartsengel Chamuel Reading

“GODDELIJKE LIEFDE”

AARTSENGEL CHAMUËL

Onvoorwaardelijke Liefde, Compassie, Liefdadigheid

Acryl on canvas, 90/70 ~2007


De Mystieke Roos
Als een teken vanuit de Goddelijke bron.
Met haar intense geur 
Voedt zij met haar zuivere essentie mijn ziel.
Als een teken vanuit de Goddelijke bron.
Betoverend in het Licht gevangen
Wordt zij verenigd met mijn diepste zijn.
Met haar intense geur
Als een teken vanuit de Goddelijke bron.

 

Aelis ma Rei 


Aartsengel Chamuël is de derde Aartsengel en dient

De Robijnrode, Roze Straal.

Dit is de straal van Onvoorwaardelijke Liefde, Compassie, Liefdadigheid en Creativiteit.

Meer begrip, oprechte bedoelingen, heldere geest, concentratievermogen voor filosofische studies, geduld, voorzichtigheid, geen neiging om anderen te bezeren.


Aartsengel Chamuël dient de derde straal, de roze straal van liefde. Tijdens de workshop zal er samengewerkt worden met zijn transformerende energie. Wat wil je verbeteren om tot je eigen ziele plan te komen? Als beschermer en manifestatie van Gods Hogere wil zal hij je de kracht geven om je leven te veranderen en te verbeteren. Roep aartsengel Chamuël als eerste aan om je te helpen je hart te genezen, je te ondersteunen om van jezelf te houden en je geest en je ziel met liefde te vullen. Wanneer innerlijke vrede wordt gevonden, sta je in je eigen kracht. Hij staat je bij op gebied van eigenliefde en de liefde naar andere mensen toe door het verhogen van de trillingsfrequentie, zodat deze liefde op een hoger plan wordt gebracht. Je kunt Aartsengel Chamuël als eerste aanroepen om je te helpen bij het ondersteunen om van jezelf te houden, wanneer je naar liefde en geborgenheid verlangt, je afgezonderd van de ‘rest van de wereld’ leeft en wanneer je je in de steek gelaten voelt.

Inzet: Je kunt hem altijd tijdens alle stresssituaties om hulp vragen, bv. wanneer de taken van het dagelijkse leven te zwaar op je drukken en er geen ruimte meer wordt ervaren voor vrolijkheid. Hij helpt als er problemen of depressieve gevoelens worden vastgehouden en helpt bij het oplossen van relatieproblemen. Chamuël kan je ook bijstaan bij het voorbereiden van een (ophelderend) gesprek, om spanningen met je medemensen op te lossen. Daarnaast helpt hij ook bij alles wat de creativiteit en inspiratie bevordert.

Voel hoe de liefde door je lichaam stroomt en ervaar dat als jij je goed voelt met deze liefde, je dit projecteert op de mensen die dicht bij je zijn. Wanneer dit gebeurt, trek je meer liefdevolle en zachtmoedige mensen in je leven aan. Chamuël geneest en stuurt ‘goddelijke liefde’, de ‘onvoorwaardelijke liefde’ naar onze harten.

Chamuël geneest en stuurt ‘goddelijke liefde’, de ‘onvoorwaardelijke liefde’ naar onze harten. Wanneer dit gebeurt, trek je meer liefdevolle en zachtmoedige ontmoetingen in je leven aan. Je kan je verleden loslaten. Hij helpt met het vinden van een nieuwe opening om opnieuw te kiezen voor jouw zielendoel. Wanneer er zo innerlijke vrede wordt gevonden, sta je in je eigen kracht.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.