9.Een Bloemen Reading

“Het is het Licht dat het hart van de bloem doet openen voor de wereld”

12e Nieuwsbrief: 24 mei 2017

Deze 22e Nieuwsbrief verschijnt wanneer bloemen en het voorjaarsgroen steeds meer tevoorschijn komen, naarmate het zonlicht krachtiger wordt.

Ook wij kunnen net als een bloem ervaren dat het Licht onze harten opent. Onze behoefte is onmiskenbaar groot en bewust of onbewust zijn wij hier steeds naar op zoek. Soms lukt het niet om het Licht te ervaren door de obstakels die we op ons levenspad tegenkomen. We kunnen ons dan afgesloten voelen en het lijkt alsof alles stagneert. Toch blijft het Licht ondanks alles steeds aanwezig en verbinding zoeken. De kracht hiervan is enorm. Zo draagt ieder van ons een spirituele kracht in zich. Het je hiervoor openen maakt dat je een ongekende energie en vreugde in jezelf kunt gaan ervaren. Gun jezelf een blik naar deze mogelijkheid en ervaar heling in jezelf.

Een Reading is een intense ervaring. Er wordt afgestemd op de persoon en het thema van de vraagstelling. De informatie die wordt doorgegeven, is voor op dat moment belangrijk. Een Bloemen Reading met Aartsengel Jophiël gaat over positiviteit, het manifesteren van schoonheid in de kunst, het verbeteren van sfeer in de omgeving, blijdschap en geluk.

 

“Bloemen zijn met hun prachtige uiterlijk boodschappers van het Goddelijke Licht.”

De Granaatappel uit het Bloemenorakel van Mlle Lenormand

olieverf op doek.

De danseressen zetten aan tot passie, maar behouden hun zelfbeheersing. Zij vergeten tijd en ruimte. De granaatappel staat voor een artistieke persoonlijkheid, nieuwe relaties, vruchtbaarheid en het in een ontspannen en prettige periode van je leven terechtkomen. 

 

Aartsengelen zijn “brug-engelen”, boodschappers en zeer krachtig. Zij overbruggen het goddelijke en het aards-materiële en beschermen vele scheppingsniveaus. Zij worden vaak geassocieerd met de zeven stralen of gekleurde vlammen en ieder heeft zo zijn eigen specifieke taak. Zij werken vooral via het hartchakra. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

Aartsengel Jophiël ~“Schoonheid van God” 

Hij is de tweede Aartsengel en dient de Gele en Gouden straal. Dit is de straal van Verlichting, Wijsheid en Creativiteit. 

Aartsengel Jophiël staat voor “Schoonheid van God” en is de beschermengel van kunstenaars. Vanuit harmonie en passend bij jouw levensritme worden creatieve ingevingen als zaadjes van het Licht in jezelf vormgegeven.

Zijn genezende energie brengt je dichter bij jezelf, geeft blijdschap en geluk. Door het Licht te laten schijnen in jezelf kunnen de zaadjes van Licht in je hart ontkiemen en wordt je leven lichter. Bloemen zijn met hun prachtige verschijningsvormen boodschappers van het Goddelijk Licht.

Vanuit de verbinding met Aartsengel Jophiël wordt tijdens de Bloemen Reading de energie rond de bloem gelezen en afgestemd op de persoon. De persoonlijke boodschap die de bloem in zich meedraagt, wordt tijdens de Reading naar voren gebracht.

Er zal bij een “Bloemen Reading met Aartsengel Jophiël “ worden afgestemd op:

  • De Helende Energie van Aartsengel Jophiël en de Bloem
  • Hiervoor kan je een zelfuitgezochte bloem meenemen, die bij voorkeur al een dag daarvoor door jou in het water is neergezet.
  • Je krijgt een persoonlijke beschrijving mee.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.