6.Een Aartsengel Uriël Reading

“INNERLIJKE VREDE VAN GOD”

AARTSENGEL URIËL

Zelfvertrouwen, Levensvreugde, Innerlijke Vrede

Acryl op doek, 90/70 ~ 11-11-2022

 

De moedervlam in het hart, vlam van Vrede voor de mensheid.

Dit is de straal van Liefde, Manifesteren, Transformeren, Kracht, Profetie en Openbaring

~ Solar Plexus~

 

 

Stralende Gouden Vlammen

Brandend als een heilig vuur

Zuiveren de ziel tot Goddelijke Eenheid

Stralende Gouden Vlammen

Aanroepen van het Kosmisch-Christusbewustzijn,

gedragen door dieppaarse stralen,

om Liefde, Licht, Vrijheid en Vrede te manifesteren.

Brandend als een heilig vuur

Stralende Gouden Vlammen

 

Aelis Ma Rei

 

Aartsengel Uriël is de zesde Aartsengel en dient de Paars- Gouden straal.

Aartsengel Uriël kent de geheimen van de toekomst en geeft hulp en begeleiding bij het intensiveren van je intuïtieve en paranormale vermogens. Hij is het meest verbonden met de aarde en helpt ons zijn lichtkrachten van het bewustzijn te verankeren in de materiële wereld. Met Aartsengel Uriël kan je samenwerken aan jouw ziele plan door transformatie en manifestatie van jouw wensen. Waar sta je nu en waar wil je nog naar toe op spiritueel gebied? Zijn engelenenergie is opruimend, geeft kracht en zelfvertrouwen en helpt bij het vertrouwen op het goddelijk plan. Hij versterkt het talent, om naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Daardoor worden structuren en verbindingen tussen het fijne – en grofstoffelijke lichaam versterkt, om zodoende de spiritualiteit in het dagelijks leven te leven. Onder zijn leiding kunnen we op ons doel blijven richten om dit te bereiken en onze mogelijkheden volop gaan en blijven ontwikkelen. Aartsengel Uriël is behulpzaam bij moederliefde en zorgzaamheid.

Thema: Schepper-, beslissing-, daadkracht (solar plexus), vrede, harmonie, structuur, evenwicht tussen het goddelijke plan en de materiële structuur, manifestatie, omzetten, goddelijke trilling in de materie te brengen.

Inzet: Uriël helpt bij lethargie en krachteloosheid, bij gebrek aan moed voor de eigen visioenen; hij versterkt het zelfvertrouwen, de levensvreugde en de vrolijkheid; zijn energie helpt bij zakelijk succes, in stresssituaties en bij manifestaties, het creëren en voor de materialisatie van wensen. Vanuit het Christusbewustzijn zelfmeesterschap bereiken en het hiermee dienstbaar zijn aan God en de mens.

 

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.