Een Aartsengel Rafaël Reading

“Moge de goddelijke groene genezende straal van aartsengel Rafaël de harten leiden van onze wereldleiders, hulpverleners, landen en mensen in nood helpen. We hebben momenteel meer dan eens healing nodig gebaseerd op mededogen, harmonie, eenheid en solidariteit, om op een diepere en liefdevollere manier met elkaar om te kunnen gaan.
Groen ook als kleur van vernieuwing en hoop voor de toekomst.”

Een Reading ~ Healing is een intense ervaring. Er wordt afgestemd op de persoon en het thema van de vraagstelling. De informatie die wordt doorgegeven, is voor op dat moment belangrijk.

Aartsengelen zijn “brug – engelen”, boodschappers en zeer krachtig. Zij
overbruggen het goddelijke en het aards materiële en beschermen vele
scheppingsniveaus. Zij worden vaak geassocieerd met de zeven stralen of
gekleurde vlammen en ieder heeft zo zijn eigen specifieke taak. Zij werken
vooral via het hartchakra.

Aartsengel Rafaël is de vijfde Aartsengel en dient de groene straal. Dit is de straal van genezing en waarheid.

Zijn energie is zacht, omhullend, genezend, ophelderend, reinigend, teer en tegelijk krachtvol. Zijn naam betekend “God geneest”. Hij is bevoegd voor iedere genezing en vernieuwing op aarde en in de kosmos. Zijn hoofdtaak is de mens. Hij geneest op alle gebieden van ons zijn: lichamelijk, gevoelens, gedachten, situaties en onze relatie tot het goddelijke, het Licht. Hij bevordert ook creatieve talenten. Aartsengel Rafaël is de patroon van artsen en genezers. Als je een goede genezer wilt zijn, kan je hem hierbij om hulp vragen.

Aartsengel Rafaël helpt bij verlorenheid en verlatenheid, als wij niet tevreden zijn met onszelf, bij krachteloosheid en uitputting. Hij helpt genezers en artsen bij stervensbegeleiding. Genezing, Heel- en volledig worden op alle niveaus, Versterking, Vernieuwing, Transformatie van het verleden.

AARTSENGEL RAFAËL READING

 

 

This page is also available in English.