2. Een Aartsengel Jophiël Reading

 

“SCHOONHEID EN WIJSHEID VAN GOD”

AARTSENGEL JOPHIËL

Goddelijke innerlijke schoonheid en wijsheid.

(Acryl op doek 90/70, 2023)

 

Vanuit oneindig liefdevol Goddelijk Licht, voorbij vorm en kleur,

verschijnen stralende Engelen, omhuld door heilig goudgele vlammen,

om de kroon, als portaal van het Kosmisch-Christus-bewustzijn, te verlichten.

Vanuit oneindig liefdevol Goddelijk Licht, voorbij vorm en kleur

wordt de innerlijke vlam door Goddelijke inspiratie ontstoken,

om in vrijheid nieuwe inzichten vol expressie te ontvouwen.

Vanuit oneindig liefdevol Goddelijke Licht, voorbij vorm en kleur

verschijnen stralende Engelen, omhuld door heilig goudgele vlammen.

Aelis Ma Rei

 

Aartsengelen zijn “brug – engelen”, boodschappers en zeer krachtig. Zij overbruggen het goddelijke en het aards materiële en beschermen vele scheppingsniveaus. Zij worden vaak geassocieerd met de zeven stralen of gekleurde vlammen en ieder heeft zo zijn eigen specifieke taak. Zij werken vooral via het hartchakra.

Een Reading-Healing is een intense ervaring. Er wordt afgestemd op de persoon en het thema van de vraagstelling. De informatie die wordt doorgegeven, is voor op dat moment belangrijk.

Een Aartsengel Jophiël Reading~Healing gaat over het verder intensiveren van innerlijke schoonheid en wijsheid met als doel jouw weg vrij te maken om deze vol zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en moed te vervolgen.

AARTSENGEL JOPHIËL

Aartsengel Jophiël is de tweede Aartsengel en dient

de Geel – Gouden straal.

Dit is de straal van Wijsheid, Verlichting, Heilige Geest, Kosmisch Christus Bewustzijn, Liefde en Creativiteit. Kwaliteiten als kracht, geduld, uithoudingsvermogen, waarachtigheid, trouw en intuïtie zijn hierbij belangrijk

Aartsengel Jophiël stuurt via het hartchakra het licht van goddelijke liefde naar de zoekende, om deze met het hoogste bewustzijn te verbinden voor het bereiken van innerlijke wijsheid, schoonheid en verlichting.

Aartsengel Jophiël kan worden aangeroepen om negatieve gedachten in positieve om te zetten. Wanneer je privé of in je werk in een moeilijke situatie zit, zal hij je liefdevol helderheid schenken bij het vinden van goede oplossingen om blokkades in je eigen denken op te ruimen. Wanneer je niet meer weet wat te doen, komt er door het verruimen van het bewustzijn de mogelijkheid om je weer te kunnen ontspannen, te genieten van het leven en stabiliteit te ervaren. Aartsengel Jophiël zal je, om meer compleet te worden, spiritueel verder ontwikkelen en verrijken met innerlijke wijsheid, geduld en vrede. Vanuit de vernieuwde inzichten kunnen er nieuwe keuzes worden gemaakt, om in overeenstemming met de Goddelijke dimensie te leven.

Aartsengel Jophiël is behulpzaam bij wetenschap, onderzoek, het integreren van talenten, het contact maken met de intuïtie en bij visioenen. Hij wordt gezien als de beschermer van kunstenaars en zal deze ondersteunen bij creativiteit. Wanneer je jezelf beschikbaar stelt als een helder en open kanaal, kunnen creatieve ideeën en zielebeelden  worden ontvangen, vertaald en in een uiteindelijke vorm worden weergegeven. Creatieve gaven staan zo in dienst van de Goddelijke dimensie en zullen zich manifesteren in het brengen van schoonheid naar onze aarde toe. Uitingen van creatieve gaven helpen mensen om zich boven het alledaagse bestaansniveau te verheffen

Aartsengel Jophiël is tevens de bewaker van de heilige levensboom. 

 

De roep van de Engelen doet ontwaken

als een wonder in ons leven

de Vlam van de levende Christus binnenin

De roep van de Engelen doet ontwaken

en deelt een heilige melodie

terwijl wij opgaan in hun Licht

als een wonder in ons leven.

De roep van de Engelen doet ontwaken.

Aelis Ma Rei