Agenda

Het Goddelijk Licht in jezelf intensiveren,

 om het bewustzijn te zuiveren en verder te verruimen.

 

Workshop 29 november 2023
 

“Moge het Goddelijk Licht beschermen, zuiveren, troosten, bemoedigen , het bewustzijn verlichten en leiden naar

Universele Liefde en Innerlijke Vrede.”

 


Workshop Aardsengel Zadkiël en het Violette Licht

Transformatie

Wij worden aangetrokken tot het Licht, omdat ons aards bestaan onlosmakelijk is verbonden met verdichting en begrenzing. Onze oude begrenzingen komen meestal voort uit verwondingen. Als uitgangspunt voor ons innerlijk werk is het daarom belangrijk, om je hiervan bewust te zijn en jezelf te accepteren met al je zwaktes en goede eigenschappen. De Violette Vlam is de Wet van Vergeving, haalt blokkades weg en geeft daar waar onbalans is positieve energie. Het zorgt ervoor, dat we onze dromen niet loslaten en blijven steken in onze angsten, problemen, maar in het Licht verblijven.

Aartsengel Zadkiël en de Violette Vlam

Aartsengel Zadkiël is de zevende Aartsengel en dient de violette straal. Dit is de straal van Vrijheid, Loslaten en Transformatie. Tijdens de workshop zal er samengewerkt worden met zijn transformerende energie. Als drager van de violette vlam brengt hij ons verder in ons transformatie proces om op een hoger plan te komen, door ons te bevrijden van oude beperkende ideeën, die je eerder voor waar hebt gehouden en je niet langer vooruithelpen. Vanuit de vernieuwde inzichten kunnen er nieuwe keuzes worden gemaakt, om in overeenstemming met de goddelijke dimensie te leven.

Aartsengelen Beschermkring

Vanuit deze energie wordt er een Aartsengelen Beschermkring met hun specifieke eigenschappen op jou als persoon afgestemd. Een Aartsengelen Beschermkring is een mooie manier om extra steun te ontvangen in zeer moeilijke omstandigheden.

Violet

De kleur Violet staat hierin centraal en wordt vanuit spiritueel opzicht gezien voor o.a.:

het meditatieve, kalmerend, innerlijke rust, het bewerkstelligen van een bevrijding van de geest door veranderingen op een dieper niveau, het versterken van de intuïtie, inspiratie op geestelijk en kunstzinnig gebied, onconventioneel, vredelievend, dienstbaarheid, ruimdenkend, innerlijke wijsheid en is naar binnen gericht.

Ter afsluiting wordt er vanuit de helende energie van Aartsengel Gabriël een persoonlijke boodschap aangereikt.

De Workshop wordt op een woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur aan huis gegeven. De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

De groep bestaat uit minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

Workshop Aartsengel Jophiël

Deze Workshop wordt op woensdagochtend 30 augustus 2023 van 10.00 – 12.00 uur aan huis gegeven.

De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

De groep bestaat uit minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

This page is also available in English.