Opleiding Master Engelen en Aartsengelen Healing Contact maken met je Gids

” Try to get familiar with the Angels and behold them frequently in spirit, because invisible they are present with you.” Francis Sales, mystic, 1567 – 1622

Inhoud opleiding Master Engelen en Aartsengelen Healing

In de eerste graad van Engelen en Aartsengelen Healing / Angels and Archangels Healing leer je een spirituele zuiveringstechniek die je kunt inzetten om emoties te healen en om bv een ruimte te zuiveren.

Er wordt een meditatie gedaan om oude emoties die zich hebben vastgezet in de aura en het lichaam te zuiveren zodat je gelukkiger kunt zijn zonder oude ballast.

In de tweede graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels maak je kennis met de Engelen en hun energie. Via inwijding wordt het contact met de Engelen vergroot. Je leert het geven van een healing met Engelen.
Je gaat in een oefening Engelen plaatsen bij je voorouders, zodat je voorouder lijn geheeld wordt. Dit heeft onder andere als effect dat je oude familie patronen beter kunt loslaten.

CONTACT MAKEN MET JE GIDS

“Deze cursus staat op zichzelf en kan ook gedaan worden door mensen die niet de andere graden van de Engelen en Aartsengelen Healing volgen.”

In de derde graad van de Engelen en Aartsengelen Healing Healing/Angels and Archangels Healing leer je via een geleide meditatie in contact te komen met je persoonlijke Gids. Je leert communiceren met hem of haar. Je gids is altijd bij je en zal alles doen om je te helpen in je leven. Als je in direct contact kunt treden met je Gids zul je merken dat je gemakkelijker in het leven komt te staan.
Voor deze graad zijn geen inwijdingen nodig. 

De vierde graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels houdt een kennismaking met diverse Aartsengelen in. Je leert wat iedere Aartsengel zijn taak is en waarmee hij je kan helpen. Er worden 16 Aartsengelen besproken.
Er zijn diverse meditaties waarbij je bv Gabriel kunt benaderen om je te helpen jouw waarheid te spreken of Rafael om lichamelijke gezondheid te vragen.
Je krijgt een inwijding in de energie van de Aartsengelen.
Je leert ook een healing te geven met de energie van de Aartsengelen.
Er wordt gewerkt met de volgende Aartsengelen:
Michael: verdediger van God. Opkomen voor jezelf, Banden verbreken.
Gabriel: boodschapper van God. Helpt je met je keelchakra, met het moeiteloos spreken.
Rafael: Genezer. Brengt genezing. Beschermer van de reiziger. Genezing voor alle mensen in nood. Het begeleiding van wereldleiders en het bijstaan van landen en volken.
Uriel: regeert over de wereld van de gestorvenen. Spoort de mens aan tot gebed en geloof. Aanvaarding van je lot en dankbaarheid ervoor. Redding en berouw.
Chamuel: Aartsengel van onvoorwaardelijke liefde.
Cassiel: Aartsengel bij vertroosting bij eenzaamheid en bescherming tegen vijanden.
Zadkiel: Aartsengel van Transformatie, Ascentie en Vergeving.
Raziel: Aartsengel van mysteries, spirituele ontwikkeling en paranormale gaven.
Metatron: geeft hulp op ieder gebied, universele hulp.
Sandalphon: Aartsengel van gebed en muziek.
Raguel: Aartsengel van rechtschapenheid, rechtspraak en harmonie.
Jophiel: Aartsengel van schoonheid en kunsten.
Jeremiel: Helpt gestorven zielen naar hun voorbije leven te kijken. Helpt bij profetische visioenen.
Haniel: Aartsengel van vrouwelijke energie en healing.
Azrael: Aartsengel des doods.
Ariel: Aartsengel van de natuur, wilde dieren en aarden/aarding.

Dit is de Master graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels Healing. Dat betekent dat je na het volgen van deze graad “alle” kennis hebt en ook zelf cursussen kunt gaan geven. Dat hoeft echter niet, je kunt de vijfde cursus ook gewoon voor je eigen persoonlijke bewustwordingsproces gebruiken.
Je krijgt je eigen Persoonlijke Engelen Team. Dit team kun je voor diverse healingen inzetten en het ondersteunt jou op je levenspad. Je gaat een persoonlijke band met ze aan. Zij zullen jou ondersteunen.
Je gaat leren hoe je een healing op afstand geeft. Als laatste leer je een inwijding te geven in de Engelen en Aartsengelen Healing.

Je kunt mailen of bellen voor overleg van een datum. Contact

De cursus kan per onderdeel worden gevolgd. Ieder onderdeel duurt ongeveer 3 uur. De kosten per onderdeel zijn 100 Euro.

Master in Engelen/Aartsengelen Healing met als specialisatie een opleiding als Engelen Medium en Hart chakra Coherentie.

This page is also available in English.