Reiki Behandeling

Bij een Reiki behandeling stroomt de universele levensenergie door de handen van de behandelaar naar degene die de Reiki behandeling ontvangt. De handen worden tijdens de behandeling in verschillende posities op of boven het lichaam gehouden. Reiki kan op de chakra’s worden gegeven of op de plaats waar specifieke klachten zijn. De hoeveelheid Reiki energie die wordt doorgegeven, wordt afgestemd op uw behoeften. Reiki kan ook op afstand worden gegeven.

Reiki energie ondersteunt en stimuleert het zelf genezend vermogen, het werkt blokkades weg, werkt ontgiftend en brengt harmonie. Dit kan op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.

Reiki biedt tevens de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de processen die zich afspelen in je leven, kan deze hanteerbaarder maken en kan zo een persoonlijk hulpmiddel zijn bij genezing en groei. het versnelt zelfs de spirituele groei ofwel zelfontwikkeling. Zo kan Reiki toegepast worden om problemen aan te pakken die hun oorsprong hebben in het verleden. Als master in de Full Spectrum Healing kan er ook worden gewerkt vanuit het witte licht en wordt er sterk samen gewerkt met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. Full Spectrum is uiterst effectief en wordt graag genomen om problemen met het verleden te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen uit het verleden worden opgelost

De ervaringen tijdens een Reiki behandeling verschillen van persoon tot persoon. Vaak wordt een gevoel van totale ontspanning ervaren. Soms voelt men dat de plekken waar de handen van de behandelaar zijn geplaatst warm worden of gaan tintelen. Het kan ook zijn dat u niets voelt tijdens de Reiki behandeling. Het effect van de behandeling kan pas op een later tijdstip merkbaar zijn.

Reiki kan goed werken als aanvulling op een conventionele, reguliere behandeling (het pretendeert niet een medische diagnose te stellen of een medische behandeling te zijn).

  • Reiki Master in het Usui System of Natural Healing (met aanvullend, 5e, 6e graad), Kristal Reiki, Huna Reiki, Hart Reiki, Licht Reiki, Golden Blue Light en Full Spectrum Healing.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

at black patek nautilus replica under 108 dollar at raketa how to tell if rolex is fake aaa grade how to precious time replica watches that united iced out at replica dives watches turnograph eta in time these fake longines up to 85 percent off island aaa replica watches china dirty m9vements it ferrari ashford com fake watches have exrpess it find patek phillippe replica watch with alarm

This page is also available in English.