Het Violette Licht

 

REINIGING

DE VIOLETTE VLAM

Genade, Vergeving, Rechtvaardigheid, Vrijheid en Transmutatie

 

“Moge het Goddelijk Licht beschermen, zuiveren, troosten, bemoedigen,

het bewustzijn verlichten en leiden naar Universele Liefde en Innerlijke Vrede.”

De Violette Vlam is de essentie van de “zeven stralen” en voor iedereen beschikbaar en geeft de mogelijkheid om problemen op te lossen en te ruimen. De Violette Vlam geeft  daar waar onbalans is positieve energie. Het werkt ook op karma en onvoorwaardelijke liefde. De gezins-, werk-, liefdes- en omgevingssituatie kunnen erdoor veranderen. De Violette Vlam werkt ook in healing op chakra-, aura-, ziele- en geestes blokkades en  transformeert. Deze energie laat het goddelijke in onszelf ervaren. Wij mogen onszelf zo accepteren met alle ups en downs, fouten, zwaktes en goede eigenschappen en ons als mens accepteren. De Violette Vlam is de Wet van Vergeving. Het zorgt ervoor dat we niet onze dromen loslaten en blijven steken in onze angsten, problemen, maar in het Licht blijven. Dit geeft ons positief denken en het beheersen van onze emoties. Het verhoogt het trillingsniveau, haalt blokkades weg en brengt je hartchakra in balans. Zo kan je je richten op wat je in je leven wilt bereiken het is een stimulerende energie en helpt je talenten te ontwikkelen.

Aartsengel Zadkïel is eveneens sterk betrokken bij het proces van Transformatie en Ascentie.

“Wanneer je het goddelijke in jezelf ziet, zie je het ook in de ander.

Op dit niveau ben je vrij van oordeel”.

Transformatie, Zelfbevrijding:

Voor jezelf gaan staan en verbinding met je eigen Goddelijke kern maken om heldere vernieuwende inzichten te verkrijgen, zodat de oude situatie in positief opzicht kan veranderen. Het vanuit het hart denken is doorstraalt met Licht.

De Violette Vlam werkt ook nauw samen met Moeder Maria en de helende energie van Lady Nada’s Rozen.

 

De paarse of violette mystieke Roos

De mystieke paars, violette roos staat symbool voor: 

Je spirituele pad omarmen, absoluut geloven in goddelijke leiding, spirituele reiniging, mededogen, vergeving, transformatie

De violette straal: Aartsengel Zadkiël, Saint Germain, Lady Portia, Maria Magdalena, Paracelsus.

Elohim van Vrede: Elohim Arcturus en Elohim Victoria en Moeder Maria zijn ook verbonden met de Violette straal.

Helend voor Moeder Aarde en haar Aardse Koninkrijk.

Het Goddelijk Licht in jezelf intensiveren,

 om het bewustzijn te zuiveren en verder te verruimen.

Violet

De kleur Violet staat hierin centraal en wordt vanuit spiritueel opzicht gezien voor o.a.:

het meditatieve, kalmerend, innerlijke rust, het bewerkstelligen van een bevrijding van de geest door veranderingen op een dieper niveau, het versterken van de intuïtie, inspiratie op geestelijk en kunstzinnig gebied, onconventioneel, vredelievend, diplomatie, dienstbaarheid, ruimdenkend, innerlijke wijsheid en is naar binnen gericht.

Loslaten

 • Is geen onverschilligheid, maar het kan nodig zijn. Niet alles tijdens dit proces willen controleren, regelen, niet bezorgd zijn. Laat anderen ook zichzelf manifesteren. Niet ontkennen, maar accepteren en veroordeel niemand . Dit kan pijnlijk zijn. Kijk naar je eigen tekortkomingen en corrigeer ze. Wees niet bang en laat het nieuwe toe.
 • Verdriet leidt tot inzicht en inzicht leidt tot vreugde, heel de effecten van verdriet, dat uiteindelijk inzicht geeft.

Bewustzijnsverandering

 • Wij zijn allemaal spiegels voor elkaar.

 • Uit je comfortzone komen om jezelf te stretchen en je doelen te bereiken.

 • Heling komt tot stand door bewustzijnsverandering. Een diepgaande positieve verandering van zienswijze op fysiek, mentaal en emotioneel niveau ondergaan. Pijnlijke ervaringen brengen vaak een transformatie.

 • Geef jezelf de ruimte om je problemen op te lossen en doe het in je eigen tempo, om zo je eigen weg te vinden.

 • Spiegelen, informatie uit jezelf halen en verbinden met je Hoger Zelf.

 • Contact maken met je Hoger Zelf. Je gaat dan beter voelen, ervaren d.w.z. het innerlijk weten en je intuïtie worden sterker. Met je Hoger Zelf gaan communiceren, dit contact intensiveren, opbouwen.

 • Steeds meer integreren en laat je Hoger Zelf weten wat je wensen zijn. Heb je Hoger Zelf lief, want het is een ontmoeting die nergens anders mee is te vergelijken.

  Zie de nieuwsbrief van: april 2015, 25 september 2017, 25 september 2021, 11 november 2023

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.