Agenda

WORKSHOP

.AARTSENGEL JOPHIËL

Wijsheid en Schoonheid van God

is de tweede Aartsengel en dient de Gouden- Gele straal.

Dit is de straal van Goddelijke Wijsheid, Verlichting, Heilige Geest, Kosmisch-Christus Bewustzijn, Liefde en Creativiteit.

Kracht, geduld en uithoudingsvermogen, waarachtigheid, trouw, intuïtie en overgave zijn hierbij belangrijke kwaliteiten.

Aartsengel Jophiël stuurt via het hartchakra het licht van Goddelijke Liefde naar de zoekende, om deze met het hoogste  bewustzijn te verbinden voor het bereiken van innerlijke wijsheid en verlichting.

Aartsengel Jophiël kan worden aangeroepen om negatieve gedachten in positieve om te zetten. Wanneer je privé of in je werk in een moeilijke situatie zit, zal hij je liefdevol helderheid schenken bij het vinden van goede oplossingen om blokkades in je eigen denken op te ruimen. Wanneer je niet meer weet wat te doen, komt er door het verruimen van het bewustzijn de mogelijkheid om je weer te kunnen ontspannen, te genieten van het leven en stabiliteit te ervaren. Aartsengel Jophiël zal je om meer compleet te worden, spiritueel verder ontwikkelen en verrijken met innerlijke wijsheid, geduld en vrede. Vanuit de vernieuwde inzichten kunnen er nieuwe keuzes worden gemaakt, om in overeenstemming met de goddelijke dimensie te leven.

Aartsengel Jophiël is behulpzaam bij wetenschap, onderzoek, het integreren van talenten, het contact maken met de intuïtie en bij visioenen. Hij wordt gezien als de beschermer van kunstenaars en zal deze ondersteunen bij creativiteit. Wanneer je jezelf beschikbaar stelt als een helder en open kanaal, kunnen creatieve ideeën en zielebeelden worden ontvangen, vertaald en in een uiteindelijke vorm worden weergegeven. Creatieve gaven staan zo in dienst van de goddelijke dimensie en zullen zich manifesteren in het brengen van schoonheid naar onze aarde toe. Uitingen van creatieve gaven helpen mensen om zich boven het alledaagse bestaansniveau te verheffen. Ook bij de Feng Shui kan Aartsengel Jophiël worden aangeroepen bij het creëren van een aangename sfeer in huis of werkplek.

Aartsengel Jophiël is tevens de bewaker van de heilige levensboom en je kunt zijn hulp aanroepen om het milieubewustzijn te versterken.

Workshop Aartsengel Jophiël

Deze Workshop wordt op woensdagochtend 30 augustus 2023 van 10.00 – 12.00 uur aan huis gegeven.

De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

De groep bestaat uit minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

Deze workshop is eenmalig.

This page is also available in English.