Agenda

EXTRA BERICHTGEVING
18-3-2020


Op dit moment ervaren wij wereldwijd een transformatie van ongekende omvang. Zo komen onze “zekerheden” ineens in een heel ander perspectief te staan. Het is enorm confronterend, want hoe sta je hier zelf in…? Tegelijkertijd is het ontroerend mooi om te zien hoe er nieuwe verbindingen ontstaan en mensen elkaar weten te steunen.
Juist nu hebben wij elkaar ontzettend nodig en is het belangrijk om goed naar elkaar om te zien en voor elkaar te zorgen.
Helaas is het bij elkaar komen, zoals wij gewend zijn, op dit moment niet mogelijk. Daarom worden de cursussen en de workshop voorlopig uitgesteld. Hierbij volg ik de richtlijnen van de overheid en het GAT-CAT op.
In de tussenliggende periode kunnen jullie mij telefonisch of per Email contacten, want misschien is het juist nu fijn voor je, om vanuit een andere benadering van gedachten te kunnen wisselen.
Daarnaast zal ik tussendoor een extra Nieuwsbrief uitbrengen, met daarin aandacht voor spirituele onderwerpen die mij worden ingegeven.
Vanuit een diep besef dat wij allen deel uitmaken van de Goddelijke wereld, wens ik jullie heel veel extra Kracht, Liefde, Licht en Vertrouwen toe voor in de komende tijd.
In Licht en Liefde, Ædske – Aelis Ma Rei

 

INTUÏTIEF/HELEND SCHILDEREN VOORLOPIG UITGESTELD

Groep 1: 22 april 2020

Bijenwastekening

&

Groep 2: 8 april 2020

WORKSHOP VOORLOPIG UITGESTELD

29-4-2020

Zie: 18e Nieuwsbrief

“Vanuit de transformerende energie van Aartsengel Metatron zal er worden gewerkt op je schaduwkant, met als doel het verbreden van je Horizon”

This page is also available in Engels.