Workshops

 
Workshop 2023
 
 

AARTSENGEL JOPHIËL

Schoonheid en Wijsheid van God

“HET GROTE MYSTERIE”

Het Spirituele universum

Vertrouw op de onzichtbare wereld zonder deze te begrijpen. Hoe hard je ook probeert te begrijpen waarom iets is gebeurd of hoe en wanneer het zal gebeuren, nu is het tijd om je over te geven aan het niet-weten.

“Geloof is de Liefde voor het onzichtbare, vertrouwen op het onmogelijke, onwaarschijnlijke.”

Goethe

AARTSENGEL JOPHIËL

Schoonheid en Wijsheid van God

Aartsengel Jophiël is de tweede Aartsengel en dient de Goud/Gele straal. Dit is de straal van Wijsheid, Verlichting, Heilige Geest, Kosmisch Christusbewustzijn, Liefde en Creativiteit. Kwaliteiten als kracht, geduld, uithoudingsvermogen, waarachtigheid, trouw en intuïtie zijn hierbij belangrijk.

Aartsengel Jophiël stuurt via het hartchakra het licht van goddelijke liefde naar de zoekende, om deze met het hoogste bewustzijn te verbinden voor het bereiken van innerlijke wijsheid, schoonheid en verlichting.

Aartsengel Jophiël kan worden aangeroepen om negatieve gedachten in positieve om te zetten. Wanneer je privé of in je werk in een moeilijke situatie zit, zal hij je liefdevol helderheid schenken bij het vinden van goede oplossingen om blokkades in je eigen denken op te ruimen. Wanneer je niet meer weet wat te doen, komt er door het verruimen van het bewustzijn de mogelijkheid om je weer te kunnen ontspannen, te genieten van het leven en stabiliteit te ervaren. Aartsengel Jophiël zal je, om meer compleet te worden, spiritueel verder ontwikkelen en verrijken met innerlijke wijsheid, geduld en vrede. Vanuit de vernieuwde inzichten kunnen er nieuwe keuzes worden gemaakt, om in overeenstemming met de Goddelijke dimensie te leven.

Aartsengel Jophiël is behulpzaam bij wetenschap, onderzoek, het integreren van talenten, het contact maken met de intuïtie en bij visioenen. Hij wordt gezien als de beschermer van kunstenaars en zal deze ondersteunen bij creativiteit. Wanneer je jezelf beschikbaar stelt als een helder en open kanaal, kunnen creatieve ideeën en zielebeelden  worden ontvangen, vertaald en in een uiteindelijke vorm worden weergegeven. Creatieve gaven staan zo in dienst van de Goddelijke dimensie en zullen zich manifesteren in het brengen van schoonheid naar onze aarde toe. Uitingen van creatieve gaven helpen mensen om zich boven het alledaagse bestaansniveau te verheffen

Aartsengel Jophiël is tevens de bewaker van de heilige levensboom. 


” Vanuit oneindig liefdevol Goddelijk Licht, voorbij vorm en kleur,

verschijnen stralende Engelen, omhuld door heilig goudgele vlammen,

om de kroon, als portaal van het Kosmisch Christusbewustzijn, te verlichten.

Vanuit oneindig liefdevol Goddelijk Licht, voorbij vorm en kleur

wordt de innerlijke vlam door Goddelijke inspiratie ontstoken,

om in vrijheid nieuwe inzichten vol expressie te ontvouwen.

Vanuit oneindig liefdevol Goddelijke Licht, voorbij vorm en kleur,

verschijnen stralende Engelen, omhuld door heilig goudgele vlammen.”

Aelis Ma Rei (uit eigen werk)


Workshop Aartsengel Jophiël

De Workshop wordt op een woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur aan huis gegeven. De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

De groep bestaat uit minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

 

 

DE 7 GEKLEURDE STRALEN VAN DE 7 AARTSENGELEN

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. 

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

 

Werken vanuit helende energie en de gekleurde stralen van de
7 Aartsengelen

Nieuwsbrief Workshop 30 december 2017

1.AARTSENGEL MICHAËL

2.AARTSENGEL JOPHIËL

3.AARTSENGEL CHAMUËL

4.AARTSENGEL GABRIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ 3 januari 2022

5.AARTSENGEL RAPHAËL

6.AARTSENGEL URIËL

Nieuwsbrief 2 Workshop ~11 januari 2023

7.AARTSENGEL ZADKIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ Het intensiveren en manifesteren van jouw persoonlijke relatie met het Licht

AANVULLEND

AARTSENGEL METATRON

Nieuwsbrief Workshop 24 februari 2020

ENERGETISCH REINIGEN

“Hoe kan ik mijzelf en mijn omgeving op een spirituele manier reinigen en beschermen?”

Nieuwsbrief Workshop energetisch reinigen

DE HELENDE ENERGIE VAN LADY NADA’S ROZEN

De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.

Nieuwsbrief Workshop Lady Nada’s Rozen

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.


RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

 


This page is also available in English.