Workshops

Aartsengel Michaël

“Het is het zelf gerealiseerde bewustzijn

door één te zijn met God in de eerste straal van Kracht.”

Aartsengel Michaël is de eerste Aartsengel en dient de blauwe straal. Dit is de straal van Bescherming, Moed, Kracht en Vrijheid. Zijn naam betekent “Kracht van God ”, krachtig zijn vanuit moed, standvastigheid, waarheidsliefde, onbevreesdheid, door vanuit een hoger standpunt en dieper inzicht naar vraagstellingen te kijken.

De kleur blauw werkt zuiverend en versterkend op het keelchakra (opkomen voor jezelf en het spreken van waarheid).

Als spiritueel leider onder de zeven Aartsengelen is Aartsengel Michaël verbonden met zon, vuur, goud en de Christusenergie.

Hoe kunnen we door de sluiers van duisternis meer Licht ervaren?

Aartsengel Michaël geeft ons extra spirituele ondersteuning en een krachtige bescherming wanneer wij hem hierom vragen en is als strijder en verspreider van het Licht ook van groot belang voor het Lichtwerk.

Wereldwijd is er op dit moment ontzettend veel gaande, wat gepaard gaat met veel onrust en onzekerheden. Tegelijkertijd krijgen wij de kans om enorm spiritueel te groeien door ons bewustzijn op een positieve manier te verruimen en te verbinden met de goddelijke dimensie. Tijdens dit intens proces is het van belang om extra goed op je eigen energie te letten en deze zuiver en in balans te houden.

Wij zullen ons in deze workshop gaan verbinden met de Engelenenergieën, i.h.b. de krachtige en helende energie van Aartsengel Michaël. Vanuit zijn inspiratie en duidelijke visie wordt er gewerkt aan het versterken van moed, doorzettingsvermogen, kracht, bescherming en zelfvertrouwen. Je kunt al je gevoelens van kwetsbaarheid, zoals zorgen en angsten hierin meenemen, met als doel jouw weg vrij te maken en je beschermd te voelen om deze vol zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen verder te vervolgen vanuit de verbinding met de Goddelijke Lichtwereld. Door vervolgens het regelmatig blijven vragen om de leiding van Aartsengel Michael ontstaan er positieve veranderingen op alle niveaus van jouw bestaan. Hiermee creëer je evenwicht en een betere toekomst, waarmee je niet alleen jezelf maar ook anderen dient.

Workshop Aartsengel Michaël

De Workshop wordt op woensdagochtend 8 juni van 10.00 – 12.00 uur aan huis gegeven. De kosten van de workshop bedragen € 20 per persoon. Een werkmap, koffie en thee zijn inbegrepen.

De groep bestaat uit minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

Deze workshop is eenmalig en afgestemd op de bijzondere periode waarin we nu leven.

DE 7 GEKLEURDE STRALEN VAN DE 7 AARTSENGELEN

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. Het is mogelijk om een daarbij behorende inwijding te ontvangen.

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

Nieuwsbrief Workshop 30 december 2017

1.AARTSENGEL MICHAËL

2.AARTSENGEL JOPHIËL

3.AARTSENGEL CHAMUËL

4.AARTSENGEL GABRIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ 3 januari 2022

5.AARTSENGEL RAPHAËL

6.AARTSENGEL URIËL

7.AARTSENGEL ZADKIËL

Nieuwsbrief Workshop ~ Het intensiveren en manifesteren van jouw persoonlijke relatie met het Licht

AANVULLEND

AARTSENGEL METATRON

Nieuwsbrief Workshop 24 februari 2020

ENERGETISCH REINIGEN

“Hoe kan ik mijzelf en mijn omgeving op een spirituele manier reinigen en beschermen?”

Nieuwsbrief Workshop energetisch reinigen

DE HELENDE ENERGIE VAN LADY NADA’S ROZEN

De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.

Nieuwsbrief Workshop Lady Nada’s Rozen

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.


RECENSIE

“Ik kan AEdske van harte aanbevelen. Op een prettige manier geeft ze haar cursussen die kwaliteit garanderen. Met een professionele en liefdevolle houding zorgt ze dat de spirituele wereld nader tot je komt. En ook voor iedereen op een begrijpelijke manier, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt. Het is zeker aan te raden om een cursus of reading bij haar te doen”.

Silvia

This page is also available in English.