Een Bloemen Reading & De Helende Energie van Aartsengel Jophiël

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3031a14f42ca8766dcc2c0050b95abdc-art-reproductions-fine-art-paintings1c.jpg

“Het is het Licht dat het hart van de bloem  doet openen voor de wereld”

Nieuwsbrief nr. 22, 8-3 2021

Deze 22e Nieuwsbrief verschijnt wanneer bloemen en het voorjaarsgroen steeds meer tevoorschijn komen, naarmate het zonlicht krachtiger wordt.

Ook wij kunnen net als een bloem ervaren dat het Licht onze harten opent. Onze behoefte is onmiskenbaar groot en bewust of onbewust zijn wij hier steeds naar op zoek. Soms lukt het niet om het Licht te ervaren door de obstakels die we op ons levenspad tegenkomen. We kunnen ons dan afgesloten voelen en het lijkt alsof alles stagneert. Toch blijft het Licht ondanks alles steeds aanwezig en verbinding zoeken. De kracht hiervan is enorm. Zo draagt ieder van ons een spirituele kracht in zich. Het je hiervoor openen maakt dat je een ongekende energie en vreugde in jezelf kunt gaan ervaren. Gun jezelf een blik naar deze mogelijkheid en ervaar heling in jezelf.

Bloemen hebben een grote invloed en een genezende werking op de psyché van de mens en worden aan anderen gegeven om uitdrukking te geven aan gevoelens zoals blijdschap, genegenheid, dankbaarheid, medeleven bij verdriet, ter ondersteuning bij moeilijkheden etc.

*Afbeelding schilderij

De Granaatappel uit het Bloemenorakel van Mlle Lenormand. De danseressen zetten aan tot passie, maar behouden hun zelfbeheersing. Zij vergeten tijd en ruimte. De granaatappel staat voor een artistieke persoonlijkheid, nieuwe relaties, vruchtbaarheid en het in een ontspannen en prettige periode van je leven terechtkomen.

Een Reading-Healing is een intense ervaring. Er wordt afgestemd op de persoon en het thema van de vraagstelling. De informatie die wordt doorgegeven, is voor op dat moment belangrijk.

Een Bloemen Reading en de Helende werking van Aartsengel Jophiël gaat over het versterken van positiviteit, het manifesteren van schoonheid in de kunst, het verbeteren van sfeer in de omgeving, het ervaren van blijdschap en geluk.

Aartsengelen zijn “brug–engelen”, boodschappers en zeer krachtig. Zij
overbruggen het goddelijke en het aards materiële en beschermen vele
scheppingsniveaus. Zij worden vaak geassocieerd met de zeven stralen of
gekleurde vlammen en ieder heeft zo zijn eigen specifieke taak. Zij werken
vooral via het hartchakra.

AARTSENGEL JOPHIËL

is de tweede Aartsengel en dient de Gele en Gouden straal. Dit is de straal van Verlichting, Wijsheid en Creativiteit.

Aartsengel Jophiël is de beschermengel van kunstenaars. Vanuit harmonie en passend bij jouw levensritme worden creatieve ingevingen als zaadjes van het Licht in jezelf vormgegeven.

Schoonheid, Goedheid, Creativiteit, Rust, Positiviteit, Vreugde

Aartsengel Jophiël ~ “Schoonheid van God”

Bloemen zijn met hun prachtige verschijningsvormen boodschappers van het Goddelijk Licht.

Vanuit de verbinding met Aartsengel Jophiël wordt tijdens de Bloemen Reading de energie rond de bloem gelezen en afgestemd op de persoon. De persoonlijke boodschap die de bloem in zich meedraagt, wordt tijdens de Reading naar voren gebracht.

Er zal bij een “ Bloemen Reading met Aartsengel Jophiël “ worden afgestemd op;

Schoonheid en Puurheid.

De Helende Energie van Aartsengel Jophiël en de Bloem

Hiervoor kan je een zelfuitgezochte bloem meenemen, die bij voorkeur al een dag daarvoor door jou in het water is neergezet.

Aartsengel Jophiël staat voor ‘Schoonheid van God”. Zijn genezende energie brengt je dicht bij jezelf, blijdschap en geluk. Door het Licht te laten schijnen in jezelf kunnen de zaadjes van Licht in jouw hart ontkiemen en wordt het leven lichter. Vertrouwen en verbinding met het hoogste, de Goddelijke schepping. Het voorhoofdchakra.

Je krijgt een persoonlijke beschrijving mee

Le petit livre du Langage Des Fleurs.

This page is also available in English.