Engelen en Aartsengelen Medium

“Ze komen nog steeds door de opengescheurde hemel, hun vredige vleugels gespreid en hun hemelse muziek zweeft over de hele vermoeide wereld”. William Shakespeare

Engelen zijn Goddelijke boodschappers en verpersoonlijking van Liefde en Kracht. Overal verspreiden ze hun Licht en helpen ze met genezen. Zij werken met name op hogere gebieden van je leven en geven bescherming in je dagelijks leven.

Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden om je meer te gaan verbinden met en te laten begeleiden door de wereld van Engelen en Aartsengelen via workshops, cursus (op aanvraag) en privé sessies.

Voor meer informatie hierover: zie de link hieronder.

WORKSHOPS

De 7 gekleurde stralen van de 7 Aartsengelen

In iedere workshop staat een van de Aartsengelen centraal. Het is een mooie manier om je te begeleiden op de weg naar harmonie en eenheid. Het is mogelijk om een daarbij behorende inwijding te ontvangen.

Aartsengelen zijn “brug-engelen”. Ze overbruggen het goddelijke en het aards-materiële, de Schepper met de Schepping. Net als een brug maken ze een verbinding in twee richtingen. Zij dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping met:

  • Transformeren van de goddelijke impulsen.
  • Het ervaren van het goddelijke mogelijk maken
  • Het begeleiden van mensen op hun weg naar eenheid.

Zie de 14e Nieuwsbrief 30 december 2017

1.AARTSENGEL MICHAËL

2.AARTSENGEL JOPHIËL

3.AARTSENGEL CHAMUËL

4.AARTSENGEL GABRIËL

5.AARTSENGEL RAPHAËL

6.AARTSENGEL URIËL

7.AARTSENGEL ZADKIËL

CURSUS

De gegeven “cursus” kan gezien worden om je in contact te brengen met de prachtige Lichtwereld en je hierin wegwijs te maken.

Deze Lichtwereld is er altijd en voor iedereen beschikbaar en ben mij ervan bewust dat de gegeven cursus slechts een klein, maar wel zeer waardevol, onderdeel is van het immense werk wat er wordt gedaan vanuit de goddelijke bron.

De “cursus” bestaat uit 7 lessen met de daarbij behorende inwijdingen. Wanneer je je aangetrokken voelt tot Engelen en je de wens hebt om de verbinding aan te gaan met deze liefdevolle en helende energie, dan is deze cursus geschikt voor jou. Je leert je open te stellen voor deze bijzondere lichtwezens en hoe je met de engelenenergie kunt werken. De cursus is opgebouwd uit verschillende onderwerpen zoals bv : Wat zijn engelen, de psychische beschermvlam. Silent Power en Engel Ki. Meditatie, ontmoeting met je beschermengel, Het schrijven van een Engelenbrief. Wat zijn Aartsengelen, Engelsymbolen, De 7 gekleurde stralen van de 7 Aartsengelen. Aartsengel beschermkring. Engelcirkel, meditatie chakrareiniging, Engel van het vuur en Full Spectrum Healing. Het gebruik van kaarsen. Je kunt ze branden voor je zelf en/of anderen in een vooraf gekozen kleur, om een daarop afgestemd doel kracht bij te zetten.

ENGELEN CONSULT

  • Master in Engelen/Aartsengelen en Full Spectrum Healing met als specialisatie een opleiding als Engelen Medium, Hart Chakra Coherence en Lichtwerker.

Geregistreerd als Erkend Alternatief Therapeut bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

This page is also available in English.